FSS söker studerande för tidsbunden timanställning (verksamhetsundersökning)

6.10.2021 uppdaterad 6.10.2021

Vi erbjuder ett flexibelt deltidsarbete för studerande med erfarenhet av forskning och statistik.

Leende, ung kvinna med ljust hår och glasögon talar i telefon på soffan med dator i famnen.

Förbundet Finlands Svenska Synskadade (FSS) söker person för timanställning för att genomföra telefonundersökningar till personer med synnedsättning. Undersökningen omfattar kvalitativa och kvantitativa frågeställningar och den anställdas uppgift är att analysera svaren och sammanställa en rapport av resultaten. Syftet med undersökningen är att utvärdera FSS verksamhet och klientnöjdhet bland personer med synnedsättning.

För arbetet krävs kunskaper i forskningsmetodik och en glad kundbetjäningsförmåga. Vi söker en person som kan arbeta aktivt och självständigt utgående från instruktioner.

FSS erbjuder dator och telefon för uträttande av undersökningarna som görs på distans eller på FSS kontor i Helsingfors. Timlönen är 20 euro och arbetet estimeras ta ca 30 h. Samarbetet inleds gärna i november och arbetstiden är flexibel.

Blev du intresserad? Ta gärna kontakt för att höra mera eller skicka en fritt formulerad ansökan med CV till verksamhetsledare matthias.jakobsson@fss.fi senast torsdagen 21.10. Samarbetet kan inledas redan under ansökningstiden om rätt person hittats.

 

Bild: Magnet.me/unsplash