Medlemsträffar

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar så tänk på att hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med!

Månadsträffarna hålls vanligtvis den andra måndagen i månaden klockan 14.00 på mötesplatsen Ankaret i Strandnäs. Ankarets adress är Johannebovägen 7. Nästa träff är den 9 november. Efter det planerar vi för julfest i december! 

 

Månadsträff måndagen den 9 november klockan 14.00

På träffen 9 november får vi besök från Folkhälsan och spelar bingo. Synskademärken delas ut till den som vill ha. Hjärltigt välkommen men tänk på andra, tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du har förkylningssymptom. I fall du inte kan komma eller väljer att avstå så slå gärna en signal till oss på kansliet istället och prata lite! Charlotta har telefonnummer 0457 343 8950 och Marias telefonnummer är 040 68 00 950. 

Aktuellt

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar men under september återupptar föreningen så smått sina aktiviteter men med delvis anpassade rutiner.

Projektet Åländska talböcker har varit pausat under våren och sommaren men kommer att tas upp igen under hösten 2020. 

Riskerna i samband med Coronaviruset finns kvar men under hösten startar föreningen upp sina verksamhet med delvis anpassade rutiner – hålla avstånd, iaktta god handhygien och stanna hemma vid förkylningssymptom. Välkommen med! Vill du göra något annat så kom gärna med önskemål om vad vi kan hitta på. Har ni frågor om aktiviteterna eller idéer ring kansliet på telefonnummer 0457 343 8950.

Här kan du läsa lite om vad vi har för planer framöver: Punktskriftskurser, trivselkaffe, fotvård, gympa m.m. Kom gärna med förslag till kansliet.