Aktuellt

Endagsresan till Närpes ordnas tisdagen 13:e juni, med lunch vid växthusrestaurangen ”Linds kök” och besök vid Hoppets Stjärnas verksamhetsställe. Pris 35,- €.

En friluftsdag med upplevelsevandring, fågelskådning, korvgrillning och kaffe med tilltugg ordnas tisdagen 16.5 till Kortjärvi i Terjärv. Mera info på nästa MB eller i samband med anmälning. 

NÖSS ordnar i samarbete med Ingves & Svanbäcks resebyrå en studie- och rekreationsresa till den vackra, lugna och trivsamma Medelhavsön Malta, som är belägen söder om Italien. Malta är en ö med 6 000-årig historia och minnesmärken från förhistorisk tid. Ön har bebotts av fenicier och kartager, och tillhört både det romerska och det grek-turkiska riket. Även araberna har besatt ön, men sedan början av 1100-talet har olika europeiska stater behärskat Malta.

Vi planerar att ordna en kurs i användning av smarttelefoner under vårvintern på Fyren. Om du är intresserad ska du anmäla dig till Ann-Sofie, tel 050-3795 658.

Mimosel gruppen träffas varannan onsdag (jämna veckor) kl 13 - 15 på Fyren med Ann-Mari Ekstrand. Nästa träff blir 3.5.2017.

Språkkurserna i engelska och spanska pågår ännu under april månad, kurserna hålls på tisdagar kl 13.15 på Fyren, jämna veckor är det spanska och ojämna veckor engelska. 

Bowling gruppen tränar på måndagar kl 12.30 på Idrottsgården i Jakobstad.

Handarbetsgruppen ”Rätstickorna” träffas varannan måndag kl 12 – 14 (udda veckor) på Fyren. Vårterminens sista träff blir 8.5.2017. Agneta Cederberg hälsar alla rätstickor välkomna.